DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Kalkree Nikojinn
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 28 November 2012
Pages: 458
PDF File Size: 6.98 Mb
ePub File Size: 16.35 Mb
ISBN: 798-1-93819-602-9
Downloads: 50463
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zujora

In rest spui doar aberatii sataniste si minciuni despre tabele babesti provenite din spurcata sau gresita traditie. De abia mai tirziu in se va duce la Patriarhia Ecumenica, in Athos, si se pare ca fara nici un fel de revelatie. Reguli forum Regulamentul general al forumului. Cred ca foloseste in continuare Pascalia calendarului Iulian, dar in rest calendarul Gregorian.

Asta cu calendaru e ca o pata mizerabile peste credinta stramoseasca. Acea viziune a avut-o pe vremea cind era mateit si l-a facut sa se intoarca la Biserica. Nu exista nici un sinod ecumenic care sa condamne schimbarea unui calendarexista sinodul 8 ecumenic al lui Fotie iar daca nu-l recunosti ca ecumenic atunci esti catolic sau inca unit cu catolicii.

Deci spanzura-te de limbada-te cu capul de pereti pana ti se va descoperi ce inseamna a te desparti dupa cuvintele sfintilor si imprejurarile in care au fost scrise. Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu?

Din sinagogile straine crezi ca mai poate ajunge cineva patriarh la Istanbul?

Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie? Cei care au zis ca in Duhul Sfant a plecat din vre-o biserica sunt niste homosexuali putin spuscaci Ioan Hozevitul a zis ca Duhul Sfant nu a parasit pe cei din Istanbul in anul canonizarii lui Nicodim Aghioritulanul Daca tot nu conteaza minunile atunci nu conteaza nici Lumina de la Ierusalimpastele va cadea pentru unii in fiecare duminica sau in fiecare zidepinde cat de deasa este Impartasania.

Dar in situatia in care doi sau trei oameni sau un oras, sau chiar o provincie intreaga sint gasiti in eroare cu privire la traditia insasi?

O fata povesteste ce a vazut la o adunare a penticostalilor. Ca un cusur, un ceva cu defect.

FORUMUL ORTODOX – TEOLOGIE.NET

Calendarul Iulian Revizuit e gresit din punct de vedere eclesiastic si nu e bun de nici o culoare, si asta afecteaza direct viata Bisericii posturile, sarbatorile, etc. Asftel, astept de la Dvs, cu mare interes si alte surse. Interesant este ca sfintul nu pomeneste de nevoia sau ed de a fi atenti la semne, moaste si zicerile unor contemporani care isi vor fi traind vietile cu mare cucernicie.

  DEEPAYAN SARKAR LATTICE PDF

Va invit sa reflectati care este mai putin grava inainte de a alege. Inca nu am gasit Omilia sa o citesc ca sa verific. Am vazut mici secvente xe youtube dar, ce am citit aici intregeste tabloul mult mai bine In aceasta privinta calendarul Revizuit Iulian se suprapune cu cel Iulian si unele duminici se suprapun intre ele, iar postul Sf Apostoli Petru si Pavel este scurtat. Daca ar trebui sa ne despartim doar la greselile si ereziile declarate pe fata inseama ca acel ” duh sfant ” este fatarnicla care conteaza exteriorul si varul de pe mormintedeslre ar trebui preotiie mai existe sfinti sau persoane care sa stie gandurile puturoase si ce erezii zac in inima vre-unui episcot chiar daca nu le propovaduieste pana la sfarsitul vietii.

Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie

Daca are cineva idee unde pot sa gasesc, sa citesc cu ochii mei – atat eu cat si altii- ar fi nemaipomenit. Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi? Ori te bazezi pe ceva? In cautarea mea pe net, am gasit ceva ce m-a lasat cam perplexa.

Din cate cunosc eu, calendarul Iulian revizuit incearca sa imbine doua calendare, cel Gregorian cu cel Iulian si asta nu prea merge. Nesupusii dintre grecii tai sa nu se mai inchine la moastele Sfantului Filumen cand se duc degeaba la Ierusalim.

iona Dar, daca rpeotie cunoasteti parinti ai Bisericii pretie sa fi invatat in acel sens, va rog sa ma luminati si pe mine….

Si orice loan va afla ca s-a tinut, aprobat si invatat, deschis, frecvent si persistent, nu de unul sau doi, ci de toti in mod egal si in consens, aceea sa tina si el fara cea mai mica ezitare. Factorul eccleziastic s-a avut in vedere intotdeauna din cate stiu eu peste cel astronomic in sinodicul ortodoxiei.

De asta ce mai ziceti? Intrebarea mea este in ce scriere a sa? Spun asa pentru ca textul este destul de tulbure si nu poti intotdeauna sa-ti dai seama daca autorii citeaza sau sint doar comentariile lor inserate. Intrebare mai foloseste Biserica Ortodox stilista de stil nou aceasta metoda de calculare a Pastelui? Priveste daca mai poti cum s-au despartit Sfantul Fotie si Marcu Evgheniculnu si-au facut alte biserici ci au lasat sa existe o singura ierarhie putand sa ajunga ei intaistatori ai acelei ierarhii si asa sa stearga ereziile.

  KAKO GOSPODARITI SOBOM PDF

Poate acolo o sa comenteze si despre faptul ca Darul vorbirii era deja incetat in sec IV. Iata ce spune un sfint adevarat, Sf. Cu respect, ieromonah Petru Pruteanu. Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa! Poate nu am cautat unde trebuie.

Pr. Constantin Galeriu

Care sa sustina ideea ca acest Dar al vorbirii in limbi s-a sfarsit Daca ar fi si altele in afara de Sf Parinti ar fi nemaipomenit de bine caci, sectarii nu cred deloc ce spun Sf Parinti.

Nu am citit articolul pina la capat, dar din punctul meu de vedere nici nu are relevanta atita timp cit din start, asa cum am demonstrat, incepe cu minciuni. Sfintii Parinti de la Nicaea au considerat ca este bine ca traditia evreiasca de stabilire a sarbatorilor prin calcul si observatie ayr sa fie intrerupta. Nu am denigrat nimicin Bosv nu exista sfintiam cautat sfinti si nu este nici-unul dspre sa planga pentru pacatele salenici macar sa fie de acord cu cele zise de Duhul Sfant ca cine nu plange in fiecare zi nu este nici crestin.

Iosif, dezamagit de inmuierea pozitiei Ips Hrisostom fata de Biserica oficiala din motive tactice, probabil si caderi temporare, dar niciodata in acte oficiale ale Bisericii! Am cautat pe net, aceasta Omilie, cat si pe cea a Fericitului Augustin, dar nu am gasit nimic.

Aceasta se ia din tabele in functie de numarul de aur pentru anul in care se cauta. Nutot dintre cei aflati in “comuniune” o sa puna capat schismelor chiar prin varsare de sangedoar au existat persoane importante care au omorat sfinti inainte de a ajunge la randul lor si ei sfinti, prin pocainta.

Ce ziceti de descoperirea pe care a avut-o Gheron Iosif?